Скандалите при това правителство не спират. Има достатъчно доказателства в

...
Скандалите при това правителство не спират. Има достатъчно доказателства в
Коментари Харесай

Елена Йончева: Скандалите при това правителство не спират

" Скандалите освен това държавно управление не стопират. Има задоволително доказателства в прокуратурата - за къщата в Барселона, за Ларгото, за Ало, Банов съм, за АПИ. Досега не сме получили никакви резултати, макар че сме подали извънредно доста доказателства, за които са работили доста адвокати. Преди дни от АПИ се подиграха освен с Българска социалистическа партия, само че и с българските гласоподаватели. От АПИ ни размотават и не дават да се направи европейска инспекция на пътищата ни. Правителството също ги пази, тъй като всички са наясно, че при една инспекция ще излязат страшни неща. Думите на Борисов, че ще поддържа Кьовеши за европейски прокурор са следващото двуличие. " Това сподели евродепутатът Елена Йончева в изявление за bTV.
По думите ѝ " орязването на дотациите е удар по демокрацията. Това е удар против опозицията и опит на ГЕРБ да се задържи на власт. ГЕРБ управлява всичко, в това число и бизнеса. Коя е тази компания, която ще поддържа опозицията, като знае, че ще бъде ликвидирана от ръководещите? Българите не имат вяра на политическата система и на българската, и на европейската. Това е по този начин, тъй като ЕНП дълги години прикриваше закононарушенията на ръководещите у нас. "
Тя добави, че е гласувала " срещу " Урсула фон дер Лайен:
" Тя не беше от водещите канидати за ръководител на Европейска комисия и никой не беше стартират с нейната платформа. Тя направи доста мощно изявление в Европарламента, само че с него се опита да се хареса на всички. За страдание договорката надви. В групата ни в Екологичен потенциал имаме прелестни работни връзки и нямам проблеми със Сергей Станишев. В Българска социалистическа партия сме демократично настроени и всеки има право да изкаже своето мнение. Можеше да се избегнат проблемите при съставянето на листата, само че за това попитайте управлението на партията. Бойко Борисов е подкрепил Сергей Станишев, тъй като всички други са го създали в Европейския съвет. Това не го прави общественик. Ние не спечелихме нищо от договарянията в Европейския съвет. Нашето държавно управление се луташе до последно. България не е в Шенген и Еврозоната поради корупцията, непрекъснатите кавги, проблемите с публичните поръчки. Цял ден мога да приказвам за тези неща. Последният скандал е с хакерската офанзива. CNN разгласи през вчерашния ден, че цяла една страна е хакната. Това е невиждан случай. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР