Скандалите между Джони Деп и Амбър Хърд не само не

...
Скандалите между Джони Деп и Амбър Хърд не само не
Коментари Харесай

Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е чудовище

Скандалите сред Джони Деп и Амбър Хърд освен не приключиха, а занапред започнаха с развода им. Актрисата и модел упрекна някогашния си в принуждение. След това той реши да отбрани достойнството си, завеждайки дело против нея за 50 милиона $.

Докато Деп против Хърд ще изчака до следващата година, звездата от " Карибски пирати " заведе и искане против таблоида The Sun за издание на погрешни изказвания и уронване на престижа му, изкарвайки го домакински принудител. И през вчерашния ден, 7 юли, той за пръв път даде показания онлайн .

Пред съда Деп изрично отхвърли да е ползвал принуждение против някогашната си жена. Нещо повече - упрекна нея, че тя е била насилникът във връзката им . Определи я и като " страшилище ".
 Снимка 487113

За съответния случай, за който Хърд твърди, че е станала жертва на принуждение, Деп има радикално друга версия. " Нещата ескалираха и стигнаха до физическа кавга... Госпожица Хърд ме удари " , твърди той. Категоричен е и че той постоянно е индивидът, който се пробва да въдвори мир, дa потуши свадите, които някогашната му обичала да основава.

По думите на артиста, Хърд по този начин е показала обстановката пред света, че е излязло, че се опасява за живота си поради него и държанието му, което радикално се разграничава от истината. Поне от неговата.

Въпреки че някогашната на Деп няма да бъде изслушана като страна по делото, то е следващ косвен конфликт сред двамата някогашни съпрузи, чиято разделя бе даже по-скандална и от късия им брак. А Хърд също участва в правосъдната зала.
 Снимка 487120

За да защитят мъжа, към който пазят единствено положителни усеща, пред съда като очевидци ще се изправят Уинона Райдър и Ванеса Паради - дами от предишното на Деп, които са безапелационни, че той е всичко друго, само че не и принудител, предава Time.

Защитата на таблоида разчита на 14-те случая на използвано принуждение, за които Хърд приказва в интервала 2013-2016 година Деп отхвърли всички тях и още веднъж съобщи, че той е бил в ролята на жертва. Адвокатът на артиста дефинира някогашната му като " извънредно комплициран и нападателен човек, който страда от рискови промени в настроението, предизвика безкрайни разногласия и доближава до гняв ".
 Джони Деп, Амбър Хърд, новите обвинявания и обидите на актрисата
Как Амбър Хърд е обиждала Джони Деп

Епизод следващ от сагата

Очевидно е, че още доста има да се каже за случилото се сред Деп и Хърд, както и че на артистът му омръзна да бъде апетитен с пръст и да си мълчи. Защото всички тези каузи не са за пари, а за възмездие .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР