Скандалите и драматичните събития на “Лаута“ през този сезон нямат

...
Скандалите и драматичните събития на “Лаута“ през този сезон нямат
Коментари Харесай

Поредни драми на „Лаута“! Уволнения и оставки в Локо

Скандалите и трагичните събития на “Лаута “ през този сезон нямат край. Ръководството на Локомотив (Пловдив) е пуснало предупреждение за преустановяване на договорите на двама чиновници в клуба, а в това време трети самичък е изискал да напусне и на собствен ред също е подал едномесечно предупреждение, оповестява Plovdiv24.bg.

Принудени да изоставен са били шефът на стадиона Никола Николов-Гунди и служителят Трайчо, който работи на бариерата на входа на комплекс " Локомотив ". Мотивът за тяхното уволняване е повече от чудноват - те не били попречили на италианския предприемач Бенедето Манчини и са позволили той да влезе несмущаван на стадиона, с цел да подаде формалната си оферта за пазаруване на клуба.

Комплекс " Локомотив " към момента е общинска благосъстоятелност и никой не може по какъвто и да е мотив да забрани на жители да влизат на територията му денем в работно време. През въпросния вход на бариерата минават почитатели, спортисти и треньори от 5-те клуба, намиращи се на територията на комплекса, както и всеки автомобил, който заплати вход от 2 лв..

Търкания с управлението има и админът и легенда на клуба Николай Курбанов, на който му писнало и към този момент е подал оставка, пускайки едномесечно предупреждение за овакантяване. Шефовете на Локомотив пробвали да обвинят Курбанов за гаф, който самите те са създали, подписвайки контракт с треньора на вратарите Здравко Букарица.

Оказало се обаче, че въпросният експерт, докаран по гледище на треньора Бруно Акрапович, не има нужния лиценз за треньор на вратарите. Според нормативните разпореждания на БФС всеки един клуб в Първа лига би трябвало да има лицензиран треньор на вратарите.

От футболната ни централа са създали компромис и са дали пролонгация на „ черно-белите “ до началото на пролетния полусезон да намерят подобаващ експерт. Заплашени с уволняване са и служащите по поддръжката на стадиона, като тяхната орис ще се взема решение през днешния ден.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР