Скандали и тежки думи се чуха от трибуната в Народното

...
Скандали и тежки думи се чуха от трибуната в Народното
Коментари Харесай

Концесията на плажовете скара депутати и министъра на туризма

Скандали и тежки думи се чуха от трибуната в Народното събрание.

Депутати възразиха остро против смяната в режима на концесиониране на плажовете.
Концесиите на плажовете се връщат в Министерството на туризма Депутатите ще трансформират и Закона за придвижване по пътищата, с цел да отсрочат въвеждането на тол системата
Според тях Министерството на туризма напълно и безотговорно ще овладее отдаването на плажовете по морето.

„ Това отдаване на черноморското крайбрежие минава в ръцете на министъра на туризма. В тях ще са и ножът, и хлябът. Бетониране на досегашната процедура на подаряване на плажове на близки до властта лица”, разгласи Валери Симеонов от Обединените патриоти.

Това не е правилно, тъй като и до момента по този начин са се отдавали плажовете, отговори му министърът на туризма Николина Ангелкова.

Сред рецензиите на депутатите беше още фактът, че се върви към оскъпяване на услугите по морето и по тази причина туристите бягат.

„ На процедура узаконяваме мутрите по морето. Тази вечер по Черноморието ще има много банкети”, сподели Славчо Атанасов от Обединените патриоти.
Сянката на Каваците оправдава цената си, споделят концесионерите Плажните пренадлежности, които се оферират във VIP зоната, са с високо качество и задоволително разстояние сред тях, уточни шефът на плажа
„ Ние сме коментирали че сезонът ще е сложен и провокационен. Концесиите са се осъществявали по този метод и преди”, сподели Ангелкова.

От министерството на туризма регистрираха, че предходната година приходите от концесии по морето да скочили от 12 на 18 млн. лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР