Скандали и крамоли белязаха първия пазарен ден в Петрич, след

...
Скандали и крамоли белязаха първия пазарен ден в Петрич, след
Коментари Харесай

Ругани, крясъци и псувни огласиха Петрич! Случилото се е дебилно

Скандали и крамоли белязаха първия пазарен ден в Петрич, откакто единствено преди броени дни започнаха ремонтните действия за построяването на нов закрит пазар. Местните продавачи бяха преместени по- надолу на ул. " Тома Митов ", пресичащата я " Св. Кирил и Методий " и успоредната на " Тома Митов ", " 28-ми Октомври ".

От рано сутринта търговците настръхнаха един против различен, подвигаха кавги за местата, на които са ситуирани. Ругани, викове, псувни се чуваха от всякъде, едвам не стигнаха до пердах, в борбата да разположат стоката си. В следствие пък породиха и други проблематични обстановки. Живеещите на ул. " Тома Митов " и ул. " 28-ми Октомври " през днешния ден мъчно съумяха да излязат от домовете си, тъй като пред вратите им бе струпана цялата продукция на продавачите., камари плодове, зеленчуци, касетки препречваха пътя за живущите. Хаосът бе цялостен и като тръгнеш по улица " Рокфелер "

Изключително затруднено бе придвижването на коли по улицата ", в региона на моста на река Луда Мара, поради скупчването на пешеходци. От общинска администрация разясниха, че да първоначално ще има дребен дискомфорт, само че ремонтните действия стартират и скоро петричани ще могат да се радват на съвременен и желан от дълго време закрит пазар.









Източник: struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР