Скандален участник в Сървайвър опита да отвлече двете си деца

...
Скандален участник в Сървайвър опита да отвлече двете си деца
Коментари Харесай

Риалити звезда опита да отвлече двете си деца в центъра на София

Скандален участник в " Сървайвър " опита да отвлече двете си деца на пъпа на София, научи " Уикенд " от очевидци на закононарушението. Андрей Едрев пробвал да води принудително 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса на централния пешеходен бул. " Витоша " в петък предходната седмица.

Двете хлапета били поверени на грижите на майка им Гергана Сапунджиева след раздялата с Едрев, която настъпи преди месец, само че за която се разчува едвам в този момент около екшъна с несполучливото похищение. В момента хубавицата има нов мъж до себе си със стабилен бизнес, който към този момент се грижи за дребните Алекс и Бориса. До опита за отмъкване се стигнало, откакто бургазлията дръпнал наследниците си към своята кола с желанието да ги води надалеч от някогашната си и новия ѝ ухажор. Майката обаче видяла протичащото се, развикала се и провалила проектите на таткото.

В края на септември Гергана, явно афектирана от разлъката, разгласила на стената си във фейсбук следното обръщение: " Ето по какъв начин губиш дамата, която те обича... Губиш я - когато осъзнае, че за теб постоянно е била единствено алтернатива. Докато ти самият си бил най-важният приоритет в живота ѝ. Губиш я - когато я държиш на разстояние, а тя самата ясно и безапелационна сподели, че избира теб. Само теб. Губиш я - когато ѝ даваш неразбираеми обещания за на следващия ден... и това на следващия ден в никакъв случай не идва ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР