Скандален сръбски чалгар е смазан от бой в уличка в

...
Скандален сръбски чалгар е смазан от бой в уличка в
Коментари Харесай

Млатят чалгар като куче на улицата

Скандален сръбски чалгар е смачкан от пердах в уличка в Белград от незнайни причинители, разбра HotArena .

С посинено лице, отоци и доста кръв по тялото, Дарко Лазич е откаран в болница от водача си, който също е отнесъл няколко юмрука.

Колата на скандалната звезда на " Гранд продукция " е спрян с два патрона от различен автомобил. Четирима биячи изскачат от мрачно " Ауди А4 " и измъкват Дарко от предната седалка на колата му. 

Налагат го с юмруци и ритници, удрят го по цялото тяло. Не са маскирани и не носят бухалки. Няколко удара е отнесъл и шифьорът му. Не е ясно дали Лазич познава нападателите си и от какво е провокирана експанзията.

Атаката е била в късния следобяд, когато на открито е било още ярко. Наоколо е имало хора, само че никой не се е притекъл на помощ на артиста. Всичко завършва за тъкмо две минути, след което биячите се качват на колата си и бягат. 

Въпреки сериозните контузии, заплаха за живота на Дарко няма и той ще живее. Ченгетата към този момент са го разпитали. Основната версия за нападението против него е неразчистени сметки с шанаджии на дрога, предават от България през днешния ден
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР