Скандален слух, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават

...
Скандален слух, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават
Коментари Харесай

Сензация в "ШОУ"! Николета отново е бременна, ражда наследник на Ники Михайлов, но...

Скандален слух, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават родители, доближи до ушите на наш кореспондент. Влюбените са в очакване на своя правоприемник. Наши източници издадоха, че плеймейтката е в третия месец. Решила е обаче да избегне любопитните погледи, по тази причина отпътува в Кипър, където играе половинката й. Двамата ще останат там до самото раждане, а Михайлов упорствал да запазят щастливото събитие в загадка.

Сексапилната плеймейтка и вратарят се събраха още веднъж през октомври 2016 година В самото начало криеха взаимоотношенията си, още веднъж по гледище на футболиста. Не след дълго обаче лампичката светна и всичко излезе на показ.

В началото на годината Николета съобщи, че е подготвена да роди второ дете и да сменя памперси. „ Готова съм за второ дете и желая да се случи скоро. Липсва ми онази сладка отмалялост от всекидневието, в което участва бебче. Усещам, че моментът наближава “, сподели преди няколко месеца тя.
По това време Николета и Ники към този момент работели за правоприемник и не след дълго ориста им поднесла това благополучие. Решила е този път да се скрие от любопитните очи, като се реалокира да живее при бъдещия баща в Кипър.

Съотборниците на Михайлов злословят, че най-сетне щял да гледа личен правоприемник, а не децата на Валери Божинов. „ Единият ги прави, другият ги гледа “, съскат зад тила му те. Припомняме, че вратарят имаше дълга връзка с фолкпевицата Алисия и в продължение на години се грижеше за нейния наследник, плод от любовта й с Божинов. Сега, откакто се събра още веднъж с Николета, ще му се наложи да гледа другото дете на Валери – Никол.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР