Скандален клип на шофьор на линейка, който се гаври в

...
Скандален клип на шофьор на линейка, който се гаври в
Коментари Харесай

Екип на Спешна помощ пее чалга, докато вози болен мъж

Скандален клип на водач на кола за спешна помощ, който се гаври в възрастен мъж, потресе потребителите в обществените мрежи. На фрагментите се вижда, че в колата на Бърза помощ надута чалга ария, а откъм гърба има възрастен мъж, който лежи на носилка. Шофьорът пее и крещи, до момента в който ръководи колата за спешна помощ, написа Trafficnews.bg.

``
реклама

От видеото се вижда,че колата за спешна помощ е брандирана с номер на частна спешна помощ. Читатели на уеб страницата предоставиха името на водача, както и компанията стопанисваща колата за спешна помощ. Оказва се, че това е Петър Стефанов от Пловдив, който сега е настоящ военнослужещ. 

Клипът е сниман преди година, когато Петър работел като водач в частната спешна помощ. След това работодателят му схванал за клипа и той бил уволнен. Преди 3 месеца почнал работа в Министерството на защитата. 

Коментарите под видеото не закъсняха. До един всичките са критикуващи.

„ Не желая и да си помислям, че на мястото на горкия остарял човек можеше да съм аз или някой от околните ми...ами в случай че това сте вие или вашите близки? ”;

„ Това съществено ли е? Чак не мога да повярва.Сякаш е смешка, в която оня откъм гърба се майтапи и са другари.Направо не мога да допускам,че е допустимо и чак прозорчето стои отворено, болният да слуша. Ами в случай че това е истина? Много ужасни мъчения несъмнено до гибел ”;

„ Това може да го създадат единствено нашите Бай Ганьовци ”;

„ Какви хора има? Що тъп глупак би трябвало да си да возиш болен човек и да се веселиш. Имайте съвест бе хора! Докато гледаш сеира на другия в никакъв случай няма да се оправим! Аз в случай че съм на околните на индивида ще го осъждам ”

Това са единствено дребна част от мненията в обществените мрежи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР