Скандален бивш военен от Благоевград бе задържан за заплахи за

...
Скандален бивш военен от Благоевград бе задържан за заплахи за
Коментари Харесай

Скандално! Бивш военен от Благоевград преследва със заплахи за убийство бившата си съпруга

Скандален някогашен боен от Благоевград бе арестуван за закани за ликвидиране, отправени към някогашната му брачна половинка. Двамата се срещнали завчера на ул. Полк Дрангов в регионалния център, предава Struma.com. Внезапно дамата видяла пред себе си озверелия и някогашен брачен партньор, с който не са дружно от години.
Без всякаква провокация, Лозен Ан. се заканил да я смачка от пердах и убие, защото унищожила живота му. Незабавно е подаден сигнал полицията и нападателният мъж е арестуван. Припомняме, че някогашният боен бе уволнен от община Благоевград по времето на екскмета Румен Томов, където беше назначен на работа по обществена стратегия.
След приключването й, Андонов бе уволнен. В опита си да потърси сметка от градоначалника Лозен Ан нахълта в общинската постройка, само че беше посрещнат от шефа на виде донаблюдението в този интервал Георги Марков. В опит на Марков да го спре ексвоенният налетя на пердах и пред очите на десетки очевидци двамата мъже се сбиха. Беше арестуван и наказан поради това нахлуване.
Името му нашумя и преди години, откакто обществено с майка му оповестиха брачната половинка му за това, че отвлякла детето им и избягала в Лондон. Оказа се, че дамата е напуснала България в опит да се избави от издевателството, на който била подлагана. Лозен Андонов беше и водач на кола за спешна помощ, само че освободен и от това работно място. За опасността за ликвидиране е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР