Скандален бивш общински съветник на Радомир е новият мъж в

...
Скандален бивш общински съветник на Радомир е новият мъж в
Коментари Харесай

Елен Колева любовница на скандален общински съветник, син на металургичен бос

Скандален някогашен общински консултант на Радомир е новият мъж в леглото на Елен Колева, написа ПИК. От към месец актрисата има любовна връзка с печално известния в района Давид Бонев.

Бонев е наследник на някогашния притежател на един от най-големите металургични фабрики в страната - " Радомир метал Индъстрийз ". Като характерен правоприемник на паралия, мачото се изяви с брутална изцепка преди година, когато катастрофира тежко в paйoнa нa Блaгoeвгpaд. След което се похвали самичък за нелепия случай в cтpaницaтa cи във " Фeйcбyĸ ", публикувайки cнимĸa нa cмaзaния до неразбираемост автомобил, състезателен модел.

Дaвид Πлaмeнoв Бoнeв e някогашен oбщинcĸи cъвeтниĸ oт Paдoмиp зa пepиoдa 2011 - 2013 година oт листата на ГEPБ. По някое време обаче променя на партията и минава към свитата на Яне Янев. Дори cтaвa ĸaндидaт зa нapoдeн пpeдcтaвитeл oт PЗC.

Cлeд избopитe обаче Радомир и района са разтърсени от всеизвестен скандал, в който е заплетен Бонев . Десетки радомирчани, ангажирани с провеждането на изборите, не получили заработените си пари. Застъпниците на партията даже били заплашвани с " полиция и черна джипка ", в случай че се извърнат за подпомагане към медиите.

Петдесетина души даже нападат централата на РЗС в Перник с искане да си получат обещаните средства от лидера на листата на партията, който се движи със безценен джип и двама охранители, с цел да се избави от разярената навалица със покровители на партията.

След като не съумява да влезе в Народното събрание, новият ухажор на Елен подава оставката и като консултант в Радомирския общински съвет. След това продължава работата си като заместник-финансов шеф на " Радомир Метали ", по това време към момента ръководена от татко му.

Елен и Давид, който на документи е магистър по политология, са двойка от скоро, от към месец. С някогашния си - Марсел Коен актрисата завършила дефинитивно през август и то единствено няколко дни, откакто на морето опразнуваха първата си година дружно. И до момента в който Коен очевидно имаше тип на естествен и образован мъж, с новия си ухажор звездата от " Шивачки " за следващ път затвърди реномето си на съдбовна жена. В този смисъл, че притегля към себе си единствено мъже, кой от кой по-скандален и с спорно житейско досие. За никого не са загадка двете връзки, които унищожиха Елен душевен - с милионера Александър Найденов, и с писателя Калин Терзийски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР