Скандалът след расистките обиди, с които бе засипан Пол Погба

...
Скандалът след расистките обиди, с които бе засипан Пол Погба
Коментари Харесай

Представители на "Манчестър Юнайтед" и "Туитър" се срещат заради Погба

Скандалът след расистките обиди, с които бе засипан Пол Погба от " Манчестър Юнайтед " поради пропусната дузпа при гостуването на " Уулвърхемптън ", се разраства. До седмица представители на 20-кратния британски първенец и " Туитър " ще се срещнат, с цел да обсъдят ограниченията за битка с расизма в обществените мрежи.

" Предстои среща сред " Манчестър Юнайтед ", " Туитър " и Kick it Out и други публични притежатели, които имат интерес да се срещнат с самодейната ни работа против расизма онлайн. Знаем, че е нужно да създадем повече, с цел да защитим нашите консуматори. Расизмът няма място в платформа ни и го осъждаме строго. Очакваме с неспокойствие да работим с нашите сътрудници за решения. В същото време ние ще продължим да упражняваме мониторинг на обстановката и ще вземем съществени ограничения, в случай че обещано наличие е в нарушаване с нашите правила ", съобщи представител на " Туитър ".
Атакуваха Пол Погба с расистки обиди поради изпусната дузпа Заверявайте профилите в интернет с паспорт, прикани Хари Магуайър
Погба понесе куп обиди на расистка основа, откакто не осъществя от бялата точка против " Уулвърхемптън ". Дузпата на французина бе избавена от вратаря Руи Патрисио и в последна сметка мачът приключи с тъждество 1:1. Звездата на " Манчестър Юнайтед " бе неодобрен, защото Маркъс Рашфорд се бе разписал от углавен удар седмица по-рано, когато " алените дяволи " разгромиха " Челси " с 4:0.

Съотборникът му Рашфорд обаче отбрани международния първенец, заявявайки, че двамата разделят дузпите и в тази ситуация са се разбрали фаулираният Погба да извърши. Мениджърът Оле Гунар Солскяер също застана зад френския полузащитник.

Не на същото мнение обаче са почитателите, чиито расистки обиди в обществените мрежи очевидно са прекрачили всевъзможни граници. Свидетелство за това са реакциите на Рашфорд и Магуайър от " Юнайтед ", които приканиха ентусиастите да спрат и да оставят съотборника им на мира. Рашфорд написа в " Туитър ", че " Юнайтед " е едно огромно семейство и в случай че имат проблем с Погба, значи имат и с него.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР