Скандалът с разпадащите се училища в тази страна доведе до

...
Скандалът с разпадащите се училища в тази страна доведе до
Коментари Харесай

Скандалът с разпадащите се училища вижда децата толкова студени във временните класни стаи, че не могат да държат химикалки

Скандалът с разпадащите се учебни заведения в тази страна докара до това, че децата са оставени да работят в толкоз мразовити условия, че едвам могат да държат химикалките си.

Училищата обезверено се нуждаят от ремонт, защото доста от тях са издигнати с бетон, който специалистите описаха като „ бомба със закъснител “. Това е довело до такова извънредно положение в някои учебни заведения, че децата и техните учители са принудени да работят в спонтанни здания, където температурите падат много до едноцифрени числа.

Въпреки това, подсиленият автоклавен газобетон е единствено върхът на проблемите на учебното заведение, защото те се сблъскват с още безчет проблеми, измъчващи младежите в нацията. Това накара младежите да носят палтата и ръкавиците си в обезверени старания да останат на топло в учебно заведение.

The Mirror беше измежду първите, които сигнализираха за степента, до която подсиленият автоклавен газобетон би представлявал многократна заплаха милиард лири проблем за страната. Отчитайки какъв брой необятно е бил използв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР