Скандалът с протестиращите медицински сестри продължава силно да вълнува българското

...
Скандалът с протестиращите медицински сестри продължава силно да вълнува българското
Коментари Харесай

Политически зоопарк епизод пореден: Боже, Господи, къде си!

Скандалът с протестиращите медицински сестри продължава мощно да вълнува българското обществено пространство. Припомняме, че здравната сестра Бойка Анастасова застана на един от прозорците на Народното събрание от външната страна на постройката на втория етаж.
Най-голяма неодобрение обаче провокира реакцията на виновните институции. Жената отхвърля да се прибере в постройката, тъй като се опасява от принуждение.Твърди, че е била дърпана и с засегната ръка. Анастасова съобщи: " сега, в който се прибера вътре, не зная какво иска ми се случи. "
" Медицинските сестри се оказаха доста неспособни на договаряния. Има експерти за договаряния, не пожелаха да дойдат. Събрахме състав от запаси. " Това сподели началникът на НСО ген. Красимир Станчев по отношение на спешната обстановка.
По този мотив журналистката Анна Заркова излезе с ядосан пост в обществените мрежи.
Ето какво написа тя:

Боже, Господи, къде си! В страната, която се ръководи по малкия екран, един ефирен водещ води наживо договаряния с обезверена жена, която виси под покрива на Народното събрание, в символ на митинг против убийствената здравна система. Един военачалник от НСО се е качил при нея в уединен опит да овладее ситуацията. В това време служителите от цялостен Институт по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи си пият по пижами кафетата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР