Скандалът с подслушвания може да се разреши като излезе истината

...
Скандалът с подслушвания може да се разреши като излезе истината
Коментари Харесай

Адв. Минчо Спасов: Бившият директор на ДАНС злоупотребява с достъпа до информация

" Скандалът с подслушвания може да се позволи като излезе истината посредством промяна на хората. Това е правна нула. Показва непросветеност на Димитър Георгиев - откакто не е връчен актът за достъпа на класифицирана информация на Рашков. Той го придобива като министър - достъп до всички равнища за класифицирана информация. Казаното от господин Димитър Георгиев е правно нищо ".

Това съобщи адв. Минчо Спасов, някогашен ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком.

" По силата на член 30 вицепремиерът Бойко Рашков придобива екслегия сега, в който е встъпил в служба. Данните, които Георгиев изнесе са от делото за изследване на Бойко Рашков. Това дело няма от кое място да е, с изключение на от делото от ДАНС. Бившият шеф на ДАНС злоупотребява с достъпа до информация. Сега да забележим дали основният прокурор Иван Гешев ще се самосезира за това, че Георгиев изнася класифицирана информация, добави той.

" Тези хора вървят в институциите по чехли, одобряват ги като бащиния. Така е и в прокуратурата ", уточни Спасов.

Според него нашата прокуратура се е трансформирала в левкемия - белите кръвни телца изяждат алените кръвни телца, вместо вредителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР