Скандалът с новоизбраната "Мис България 2017" се пренесе и в

...
Скандалът с новоизбраната "Мис България 2017" се пренесе и в
Коментари Харесай

Експерти оцениха Мис България 2017


Скандалът с новоизбраната "Мис България 2017 " се придвижи и в ефира на утринния блок на Би Ти Ви. Дали състезанието е бил превдварително решен и за какво тъкмо Тамара Георгиева е победителка обсъждаха четирима специалисти в телевизионното студио.
"На никого не му е прелестно да прочете такива неща за себе си. В един миг си казваш: "Толкова ли зле наподобявам, че такива неприятни неща се приказват мене ". Никак не е добре ", сподели Виолина Анчева, "Мис Вселена България 2016 ".
В студиото бе поканен и фотографът Валери Захов, който миската упрекна, че я снимал зле. "Самите участнички излязоха доста напред на сцената и се получават неприятни сенки, които няма по какъв начин да бъдат избегнати от светкавицтата. Хубаво е тя да яхне вълната с известността, която към този момент й е основана, и да потвърди, че заслужава купата ", оправда се той.
"Истерията е огромна. Тази проблем "Баба Яга ", "Крокодил ". - не е хубав. Какъв интерес имат да нагласяват нещата огранизаторите на подобен конкурс, като това момиче отива на международен конкурс ", попита стилният специалист проф. Любомир Стойков. Той напомни Антония Петрова, която "много ловко се възползва от всичко и съумя да построи собствен имидж ". "Какъв е шансът пред Тамара Георгиева. Хубаво е, че тя притегли вниманието. Тя не дава отговор на общо признатите критерии за хубост ", разясни проф. Стойков.
"Не бива да се слагат рамки за хубост, всеки има своите критерии. На тези състезания за хубост се търсят и други качества, с изключение на красота ", посочи Виолина Анчева.
"Българинт е извънредно сензитивен, тежестта на самия конкурс, че той облицетворява България, допуска по-голяма отговорност. Трябва да има точност в избора. Тамара Георгиева споделя, че след нея се обръщат хората на улицата.Това не значи нищо. И след мене се обръщат, но аз не ставам за мис България ", сподели Мариана Маринова, уредник на "Мис Силикон ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР