Скандалът с машините за гласуване се разраства. Днес от ЦИК

...
Скандалът с машините за гласуване се разраства. Днес от ЦИК
Коментари Харесай

От ЦИК пред Труд: Открити са още 199 машини

Скандалът с машините за гласоподаване се разраства. Днес от ЦИК са научили, че нови 199 устройства неизвестно за какво се намират в склад на компания „ Сиела Норма “ в бившето Висше транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “ в София. Писмото от Министерство на вътрешните работи е пристигнало в ЦИК към 20:00 часа довечера, потвърдиха от Комисията пред " Труд ". Малко след 20:30 часа го е докладвал на съвещанието зам. - ръководителят Емил Войнов. Членовете били шокирани. Машините-фантоми към този момент стават 603.

Оказало се, че машините на „ Сиела Норма “, импортирани неизвестно от кое място и от кого си стоят в склада без никаква защита. Наложило се довечера там да бъде изпратена незабавно жандармерия, която да ги охранява.

също по-рано посочи, че по-късно „ изобретение “ незаконните машини на „ Сиела “ станаха 603. В събота от ГЕРБ разкриха първите 282 машини, докарани от Гърция и набутани в склада със сетрифицираните машини. По-късно „ изплуваха “ още 150 машини в склад на летище София. Изпълнителният дректор на " Сиела " Веселин Тодоров пък разгласи, че има още 36 машини в склад на компанията. И в този момент още 199. Според нелепите пояснения на „ Сиела “ тези устройства били за аварийни елементи. ЦИК е в цялостно незнание и за тези машини, които към този момент никнат като гъби в София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР