Скандалът с купените първокласни апартаменти на цени под пазарните от

...
Скандалът с купените първокласни апартаменти на цени под пазарните от
Коментари Харесай

Версията на транспортния министър: Скандалът с апартаментите бил предизборен с цел да обезличи успеха на ГЕРБ

Скандалът с купените първокласни жилища на цени под пазарните от хора във властта е избирателен ход за да се обезличат политиките и триумфа на партия ГЕРБ. Такава е версията на министъра на превоза Росен Желязков, изразена пред БНР през днешния ден.

" Целта на въздействието в този миг не е госпожа Цачева, а да се наруши предизборната подготвеност и готовност. Затова целият фокус е към господин Цветанов ", съобщи той. Нямало подозрение, че абсурдът е обвързван с изборите. Целта била да се обезличат политиките и триумфа на партията.

В изявление за предаването „ Неделя 150 “ Желязков предвижда, че предстоят решения в ГЕРБ:

„ Тези решения сигурно ще бъдат с взор към въздействието и за обществото като цяло, и за гласоподавателите на ГЕРБ съответно. Нито министър председателят Борисов, нито господин Цветанов са хора, които ще заметат тематиката. Не очаквайте тази тематика да утихне естествено. Тези решения ще бъдат взети в границите на партията. Сигурен съм, че ще бъдат обществени, виновни, групови и колегиални, тъй като ГЕРБ е посочила, че има и опита, и практиките за това “.

Желязков уточни и измеренията, които има абсурдът:

„ Първо – тематиката, обвързвана с правовия ред и законността. Другите измерения, които са в действителност тези с целеустремено влияние – това е публичното мнение от една страна. От друга страна – това е политическото влияние в подтекста на акцията, която към този момент се усеща и се организира за европейските избори с небосвод локалните избори. Непрекъснато се подклажда естествената нетърпимост на българина към политиците по принцип и към тематиката за имуществени въпроси на политици. Става въпрос за проблем, генезисът на който е от 2018 година, а тъкмо в този момент излиза някак добре подредено. Той повлича правни и политически въпроси “.

Желязков акцентира, че Цецка Цачева е изложила претекстовете за оставката си доста правилно и ясно. Нейното успокоение приказва за това, че тя има вътрешна и човешка увереност, сподели той и добави мнението си, че тя е заслужен човек.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР