Скандалът с ЧЕЗ може да се окаже преувеличен, ако в

...
Скандалът с ЧЕЗ може да се окаже преувеличен, ако в
Коментари Харесай

На 5 март ДПС решава: сваля кабинета или сделка с Борисов

Скандалът с ЧЕЗ може да се окаже пресилен, в случай че в идващите дни стане ясно, че институциите са си свършили работата. Но в случай че не са – абсурдът може да провокира огромни земетресения в ръководството. Това декларирал пред актива на Движение за права и свободи почетният водач Ахмед Доган. Спешното съвещание, което бе свикано в хотела, който населява Доган в кв. Бояна траяло 4 часа.
Според източници от Движение за права и свободи Доган е желал да се обясни дали Делян Пеевски е забъркан в абсурда. Депутатът олигарх отричал да има пръст в развихрилата се стихия към договорката по продажата на ЧЕЗ и появяването на никому незнайната Гинка от Пазарджик като основен покупател.

Лидерът на Движение за права и свободи Карадайъ пък е уверен, че абсурдът с продажбата на енерго разпределителното сдружение няма да приключи единствено с оставката на министър Теменужка Петкова.

Според депесарите може и да не е време за оставка на държавното управление в този миг, само че при сходни земетресения или би трябвало да се извършат радикални промени в кабинета или да се върви към предварителни избори.

Доган дал период до 6 март да му се рапортува какви са настроенията в структурите. Тогава ще се организира ново съвещание и ще се вземе дефинитивно решение дали Движение за права и свободи ще смъква държавното управление и ще направи поръчка за присъединяване в ръководството.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР