Скандалът с аудио записите на разговорите между президента на Испанската

...
Скандалът с аудио записите на разговорите между президента на Испанската
Коментари Харесай

Пике е искал от президента на Испанската футболна федерация по-лека група за отбора си ФК Андора

Скандалът с аудио записите на диалозите сред президента на Испанската федерация по футбол Луис Рубиалес и футболиста на Барселона Жерард Пике продължава да набира скорост.

Сайтът " Ел Конфиденсиал " пусна трета серия на диалозите сред двамата, в които испанският народен бранител желае от Рубиалес по-лека група за тима му в трета дивизия.
 Шави: Трябва да го приемем - Барселона не се бори за нито един трофей, а за второто място
Шави: Трябва да го приемем - Барселона не се бори за нито един трофей, а за второто място

" Това е действителността "

Това става през 2019 година, когато от трета испанска дивизия е изпъден клубът на Реус за три години за неизплатени заплати. Неговото място заема ФК Андора, който е благосъстоятелност на компанията " Космос " на Жерард Пике. В тази дивизия тимовете са разграничени на районен принцип и ФК Андора се пада в поток с вторите тимове на Барселона и Еспаньол - нещо, което не е по усета на Пике. " Ако може да избегнете да бъдем в тази група, още по-добре ", се чува гласът на Пике в телефонен диалог.

" Каталуния е най-лошият район за нас и откакто даже не се намираме в Испания, допускам, че имаш властта да ни сложиш на всички места другаде. Но групата с тимовете на Ла Риоха, Навара и Арагон ще бъде най-хубавата за нас ", упорства Жерард Пике.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР