Скандалът с апартаментите ще бъде по-скоро петно, отколкото белег върху

...
Скандалът с апартаментите ще бъде по-скоро петно, отколкото белег върху
Коментари Харесай

"Апартаментгейт" ще е петно, а не белег върху ГЕРБ, смята Татяна Буруджиева

Скандалът с жилищата ще бъде по-скоро леке, в сравнение с белег върху ГЕРБ. Това сподели политическият анализатор Татяна Буруджиева в ефира на Нова тв.

" Първо - има доста време до изборите, има опция да се компенсира. В изборите времето е доста характерна категория и по тази причина е доста значимо тъкмо по кое време какви неща се вършат. Ако не желаеш да има реакция и да има опция да се свести и да реагира, това нещо се прави в друго време. Второ – самият факт, че не става въпрос за добити парцели през вчерашния ден, пък не дава опция това да се направи толкоз преди самите избори, тъй като ще бъде доста явно,че е удар под кръста. Трето – не трябва да забравяме, че гласоподавателите на партиите имат своята мотивация да ги поддържат и своето доверие. Така че има всички благоприятни условия да се реагира и да минимизира, само че вреда несъмнено има ", изясни тя.

Според нея абсурдът няма да разколебае толкоз мощно гласоподавателите. " Тъй като не за първи път в ГЕРБ има оставки, има кавги и има реакции ”, сподели тя.

Буруджиева счита, че Цветан Цветанов няма да си подаде оставката. " Щетата към този момент е нанесена. Оттук нататък въпросът е в нейното минимизиране ”, посочи политологът.

Според политическия анализатор Георги Харизанов вредата от абсурда върху ГЕРБ ще стане ясна след изборния ден. " Има задоволително време мачът да се обърне, това да се трансформира в позитив и този паралел сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за следващ път да избоде очите на аудиторията, тъй като има етични нарушавания и добре, че няма законови ”, сподели той.

Харизанов съобщи, че Цветан Цветанов не би разрешил да бъде опасност или негатив за представянето на ГЕРБ и нейните резултати. Той беше безапелационен, че законът не е нарушен, а въпросът е етичен. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР