Скандалът от последните дни, свързан с положителната проба за допинг

...
Скандалът от последните дни, свързан с положителната проба за допинг
Коментари Харесай

Швейцарци поемат защитата на Георги Йомов пред УЕФА

Скандалът от последните дни, обвързван с позитивната проба за допинг на Георги Йомов, която националът даде след реванша с Македония Гьорче Петров от Лигата на конференциите, завладя родния футбол. Нова информация демонстрира, че швейцарска адвокатска адвокатска фирма е поела отбраната на футболиста на ЦСКА пред УЕФА, оповестява " 24 часа ".

Адвокатската такса ще бъде платена от клуба, макар че към този момент е ясно, че той няма нищо общо със абсурда. Националът, който се възвръща от тежка травма в глезена, се е предоверил на прочут културист, който му подсигурил по-бързо възобновяване. В четвъртък бяха изпратени първите материали по случая към УЕФА, като би трябвало да се назначи чуване по случая.

Втората проба надали ще се отваря, защото равнището на тестостерона в урината на Йомов е в пъти над допустимото и няма по какъв начин да бъде негативна. Уточняваме, че вторите проби се отварят нормално, когато става въпрос за гранична стойност на неразрешеното вещество.

Родният национал е с краткотрайно спрени права за 90 дни, като сигурно ще отнесе наказване. То може да бъде, както 6 месеца, по този начин и цели 4 години. Всичко зависи от неговата отбрана по случая и трактовката на УЕФА.
 ЦСКА ще гони наложителен триумф над Спартак (Варна)
ЦСКА ще гони наложителен триумф над Спартак (Варна)

Срещата в морската ни столица стартира в 17:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР