Скандалът около Тити Папазов и Тото от СкандаУ вече започна

...
Скандалът около Тити Папазов и Тото от СкандаУ вече започна
Коментари Харесай

Мира Добрева попиля Тити и Тото: Не ги ли виждате, че са пияни в ефир?! Това е дъното!

Скандалът към Тити Папазов и Тото от СкандаУ към този момент стартира да " изяжда главата " на последния. Рапърът, който разчиташе на подкаста си в Тубата и на персоналните си участия по заведения, от дни е останал и без двете. Първо му смъкнаха всичко от нета, а след това и хотелиери обществено започнаха да се отхвърлят от контрактуваните му към този момент участия при тях.

Необяснимо е, само че май Тото ще го отнесе повече и от самия Тити, а де факто Папазов е този, направил насилието над приятелката си преди десетилетия. Тото просто се разсмя, само че смехът му излезе солено.

По тематиката се включи и водещата по Българска национална телевизия - Мира Добрева, която непосредствено и без заобиколки съобщи, че и двамата са били пияни. " Не ги ли виждате, че са пияни?! Пред тях са чашките, двамата поркат, кикотят се, все едно са на механа. Но това не е механа, това е предаване, което се прави пред фенове и се гледа от хиляди други фенове. Не може по този начин! ", разяснява Добрева.

Тя обаче изясни, че схваща ненапълно Тото - той е водещ, това предаване се прави в друго време, а не в този момент, когато цялата страна е настръхнала поради ужаса в Стара Загора. Реакцията му към описа на Тити е такава, каквато би била реакцията и на десетки други водещи.

" Не мога обаче да проумея държанието на самия Тити. Това е човек на възраст, с потвърдени спортни достижения, със крепко семейство. Как може да постъпи по този начин - не тогава, а в този момент?! Как се смее на това?! ", сащисана е Мира Добрева.

Тагове: Тото от СкандаУ Мира Добрева Тити и Тото Тити Папазов ужасът в Стара Загора Стара Загора БНТ Тубата хотелиери
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР