Скандалът между Мауро Икарди и Интер е на път да

...
Скандалът между Мауро Икарди и Интер е на път да
Коментари Харесай

Скандалът продължава! Икарди обвини Интер в безсмислено унижение

Скандалът сред Мауро Икарди и Интер е на път да добие нови измерения.

Според La Repubblica голмайсторът на " нерадзурите " се е срещнал персонално с президента на клуба Стивън Жанг. В диалога аржентинският национал изказал неодобрение от ситуацията си на " Джузепе Меаца ", което беше признато като директна офанзива към изпълнителния шеф Джузепе Марота и спортният шеф Пиеро Аусилио.

" Никога не съм си разрешавал да се отнасям неуважително към който и да било. Участвал съм в 97,5% от тренировките, постоянно съм давал максимума на заниманията и до момента не съм бил упрекван в непрофесионализъм. Лишаването от капитанската лента беше безсмислено оскърбление, нямаше никакъв смисъл ", декларирал Икарди пред боса на Интер.

Тези информации идват на фона на днешните. Според Sky Sport Italia стрелецът най-сетне ще възобнови тренировки под управлението на Лучано Спалети. Официалната версия беше, че Икарди е малтретиран от травма в коляното, поради която не е играл повече от месец.

За последно той беше на терена при успеха с 1:0 над Парма на " Енио Тардини " на 9 февруари. После настъпи абсурдът с отнетата капитанска лента и отхвърли на Икарди да играе против Рапид Виена в Лига Европа. На по-късен стадий " нерадзурите " оповестиха, че звездата им има контузия, което е повода да не попада в групите за мачовете.

Предполага се, че Икарди и шефовете в Интер са се скарали поради несполучливите договаряния за подновяването на контракта. Двете страни не могат да се схванат от месеци. Настоящето съглашение на нападателя е до лятото на 2021 година /gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР