Скандалът между Калин Сърменов и младия актьор Филип Буков ескалира

...
Скандалът между Калин Сърменов и младия актьор Филип Буков ескалира
Коментари Харесай

Калин Сърменов плаши с бой младия си колега Филип Буков! Скандалът е огромен

Скандалът сред Калин Сърменов и младия артист Филип Буков ескалира в последните дни. Шефът на Сатирата плаши с пердах сътрудника си, а в обществените мрежи хората се разделиха на враждуващи лагери – в поддръжка на единия, или в поддръжка на другия.

Сърменов си разреши да оплюе звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“, само че не бе подготвен на ответния удар на Буков и голямата хейтърска вълна, която го заля в поддръжка на мачото, предава show.blitz.bg.

Калин Сърменов намерено съобщи, че Филип Буков и Стефани Ивайло са бездарни артисти. По-късно двамата артисти си размениха остри реплики в обществените мрежи, а последните думи на Сърменов накараха даже негови последователи да се почувстват засрамени.



„Пък си разрешава и да приказва. Здрава сопа трябва“, написа Сърменов след нападките на Буков. „Да плашиш боксьор с пердах, е като да плашиш продажница със секс! Много ще се веселя да се засечем и да видя онлайн дали е по този начин самоуверен господинът“, отвърна му звездата от „Татковци“, който е апетитен за новия сексимвол в българското кино.

„След злобата, простотията и арогантното държание, историята демонстрира, че идва ред на заканите -крещяща форма на обезсърчение и безсилие….много жалко“, гласи един от мненията в мрежата във връзка най-новия всемирски скандал сред известни артисти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР