Скандалът между Джулиана Гани и Нора Недкова има своето продължение.

...
Скандалът между Джулиана Гани и Нора Недкова има своето продължение.
Коментари Харесай

Скандал между Нора Недкова и Джулиана Гани

Скандалът сред Джулиана Гани и Нора Недкова има своето продължение. Преди десетина дни, Джулиана грозно атакува съперниката си с признанието, че е най-ниско интелигентната плеймейтка. Това се случи в предаването на Николаос Цитиридис, където трябваше да избира за тази " купа " и сред имената на Златка Райкова, и Златка Димитрова, написа Хотнюз. Вместо да подмине въпроса, Гани наля масло в огъня, изрично заявявайки позицията си против Норчето: " Каквото си е - си е! "

От шоуто по bVT, побързаха да вземат и мнението на Недкова по същата тематика, като чакаха като отговор на " противоречивия " въпрос да чуят името на тази, която възпламени плеймейтската война. Нора, която е носителка на купата " Мис Плеймейт " през 2017 година, обаче се оказа много по-разумна в неуместната обстановка и съгласно мнозина с отговора си е сложила на вярното място " Мис Силикон 2013 ".

" В днешно време стана обикновено всеки да ненавижда всеки и всеки да наскърбява всеки. Преди да тръгнат да наскърбяват каква била Драганка, каква била Петканка или кой бил хубав и кой противен и дали този би трябвало да го дават по малкия екран, просто да се замислят дали не придвижват личния си облик върху другия човек. Това не прави нито индивида по-умен, нито по-интелигентен, нито по-красив. Това е единствено едно ходило по-надолу във вашето израстване ", отсече в ефир Нора Недкова и безусловно попиля другото русо прелъщение.

Нора добави още: " И не че България е неприятна страна, тъй като вие хората сте ужасни. И сте гадни, и сте злобни, и сте едни нещастни души. Съжалявам, че го споделям, само че масата от популацията е тъкмо такава. Затова идващият път, когато желаете да осъдите някой или да се извършите на по-велик, помислете! Мислете малко за дейностите си и вашето държание, тъй като те са индикатор. Така, че ще си изям тази гнусота, с цел да може вашите деца да живеят в по-добър свят ".

Припомняме ви, че неуместните въпроси попаднаха в новата графа на шоуто на Цитиридис, където участващите би трябвало да ядат най-различни гадости, в случай че откажат да отговорят на някой от заложените им неуместни въпроси. Гани избра да не хапне от " специалитетите ", поради което обиди грубо Нора, която на собствен ред избра да се " почерпи ", само че да резервира достолепието на Златките и Джулката, без да уточни коя е най-ниско умна от трите. В реалност обаче Гани направи по този начин, че съперниката ѝ да изпъкне и да направи положително усещане, отказвайки да разяснява на висок глас коя е по- по- и най-тъпа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР