Скандалът между Атака и НФСБ продължава. След като вчера депутатите

...
Скандалът между Атака и НФСБ продължава. След като вчера депутатите
Коментари Харесай

Скандалът между Атака и НФСБ продължава

Скандалът сред " Атака " и НФСБ продължава. След като през вчерашния ден депутатите на вицепремиера Валери Симеонов оповестиха, че снемат доверие от Волен Сидеров като ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " и се готвят да изискат отстраняването му от поста на съдружен съвет, през днешния ден пристигна и отговорът на " Атака ".
Депутатът Николай Александров дефинира изказванията на съдружните си сътрудници от НФСБ като „ демонстрация на неприятен усет “. Той бе безапелационен, че причина за рецесията в връзките сред двете партии е позицията на вицепремиера Симеонов за статута на украинската черква.
„ Винаги войните в международен мащаб са се водили заради две аргументи - вяра и запаси. Не може по този начин елементарно да се заиграват с религиозните карти, разберете! Не отива, на който и да е било, този редови народен представител, вицепремиер или министър председател да го прави толкоз с лесна ръка ".
Противоречията сред „ Атака “ и НФСБ са кардинални, само че няма да повлияят на стабилността на държавното управление, добави професор Станислав Станилов .
„ Между „ Атака “ и НФСБ има дълбоки и големи разлики - те са русофоби, ние сме русофили. Това е ясно. Това, обаче не касае нашето съдружно съглашение. Ние не сме споделили, че ще решаваме този проблем в обединението. Той не може да бъде решен ".
„ Атака “ не се готви да напуща „ Обединени патриоти “ и няма да прави избирателен съюз с Николай Бареков, добави Станилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР