Скандалът между актьора Димо Алексиев и режисьора Максим Генчев все

...
Скандалът между актьора Димо Алексиев и режисьора Максим Генчев все
Коментари Харесай

Заради филма за Ботев: Димо Алексиев обърна гръб и на Ники Илиев

Скандалът сред артиста Димо Алексиев и режисьора Максим Генчев от ден на ден се разраства и повлича след себе си „ косвени жертви “. Такъв е казусът с Ники Илиев, който Димо Алексиев низвергна поради съдействието му със основателя на „ Дякон Левски “, научи „ Галерия “.

След като схванал, че Ники Илиев е приел роля в новия филм на Генчев за Христо Ботев, звездата от „ Откраднат живот “ бил извънредно отчаян от сътрудника си. Той му пратил обидно известие с думите: „ Много ми падна в очите “, описват осведомени от актьорските среди. По думите им Ники Илиев нямал желание да взима хонорар за ролята си на душманин на Ботев, а приел да взе участие в името на положителната идея. Това обаче подразнило Алексиев и той му обърнал тил.

Както е известно, Генчев учреди предприемчив комитет и стартира национална акция за набиране средства за игрален филм за Ботев. Той непрекъснато моли за дарения през Facebook страницата си, а неотдавна даже изиска 100 кг пастърма от благодетели в името на революционера. Мезето щяло да се употребява в кадър, а по-късно да бъде изконсумирано от екипа на лентата, призна си Генчев.

„ Ти си най-жалката личност, която пъпли по земята “, изригна Димо Алексиев. Той нееднократно е подлагал на критика „ режисьорските напъни “ на сътрудника си, който счита за некадърен и безпардонен. Именно това била повода да се откаже от ролята на Левски, за която в началото бе определен. Димо изкарал единствено един снимачен ден и напуснал, а мястото му се зае от Веселин Плачков.

„ Много те е гняв, че те махнах от ролята Левски, само че самичък си написа диагнозата - неприятен морал и глупава глава! Добре, че бързо те усетих и отървах кино лентата от неприятна карма “, отвърна му Генчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР