Скандалът, който се разви покрай принц Андрю и приятелството му

...
Скандалът, който се разви покрай принц Андрю и приятелството му
Коментари Харесай

Мегзит или най-блестящият тих преврат - slava.bg

Скандалът, който се разви около принц Андрю и другарството му с Джефри Епщайн, упрекнат в многочислени полови закононарушения, в това число и с малолетни, сякаш отмина, макар известното изявление на Андрю пред BBC Newsnight, наречено „ PR злополучие “. Причината по тази причина може би е, че принц Чарлз и принц Уилям позволиха тази драма с „ Мегзит “.

Това най-малко допуска в нова книга Найджъл Коуторн. „ Групирането на Чарлз и Уилям в двореца наподобява изцяло ясно. Двамата наследници осъзнават, че обемистата монархия би трябвало да бъде съкратена и може да се стартира с самостоятелните братя “, написа Найджъл. Според него екипът на Чарлз в двореца видял опция да бъде отстранен освен Андрю, само че и Хари.

Коуторн означи, че херцозите на Съсекс от дълго време обсъждали своето „ бягство “ в Северна Америка, само че те държали всичко в най-строга загадка. Така че фактът, че първите клюки за „ Мегзит “ се появиха тъкмо в разгара на абсурда Андрю, не е инцидентен, счита той.

„ Оставката на Хари е необратима и не е ясно по кое време принц Андрю ще се завърне от креативната си почивка. В актуалната история на Бъкингамския замък това беше може би най-блестящият спокоен прелом “, добави Найджъл.

Интересно е, че източник от вътрешния кръг на кралското семейство сподели по-рано, че през последните няколко години принц Уилям съумя да усъвършенства персоналните си връзки с татко си, които очевидно се утежниха след гибелта на принцеса Даяна. Отбелязва се, че херцогът на Кеймбридж е дал прошка на Чарлз грешките от предишното и е погледнал по-различно на ролята му в фамилията.

В същото време скоро стана ясно, че Нетфликс приготвя и филм за Джефри Епщайн, чието име е „ Неприлично богат “. В него се приказва освен за самоубилия се предприемач, прочут със злоупотребата си с малолетни на острова на ужасите, само че и че принц Андрю му е бил пръв другар и освен е знаел за всичко протичащо се, само че и е взел участие в „ забавата “ с млади девойки.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР