Скандалът избухна докато течеше драмата с оставката на министър Бисер

...
Скандалът избухна докато течеше драмата с оставката на министър Бисер
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Росица Димитрова

Скандалът избухна до момента в който течеше драмата с оставката на министър Бисер Петков поради протестиращите родители на деца с увреждания.

© Велко Ангелов Заместник общественият министър Росица Димитрова, станала известна с командировката си до Ню Йорк, подаде оставка, а министър председателят Борисов я одобри. Мотивът на Димитрова е създалата се социална сензитивност поради присъединяване й на конференция за правата на хората с увреждания. Скандалът избухна, откакто в. " Сега " разкри, че тя е пътувала в първа класа, а билетът й е коствал 8300 лева По същото време в България течеше драмата с оставката на министър Бисер Петков поради протестиращите родители на деца с увреждания.

В отбрана на Димитрова се оповестиха 16 неправителствени организации, като съгласно тях тя е " един от най-активните заместник-министри ", а оставката й ще се отрази отрицателно на работата по голям брой значими процеси. Вицепремиерът Валери Симеонов също съобщи, че не е склонен с оставката й и че тя е пожертвана от премиера. Майките от палатковия лагер пък желаеха от премиера още оставки и промени.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР