Скандал за нещо дребно? Това е нерядък случай в една

...
Скандал за нещо дребно? Това е нерядък случай в една
Коментари Харесай

Нещата, от които жените правят драма

Скандал за нещо дребно? Това е нерядък случай в една връзка. В по-голяма част от случаите дамите са тези, които са способни да хиперболизират. Това е в тяхната природа и това от време на време е занимателно, а от време на време не чак толкоз. Ето кои са най-честите дребни неща, които дамата трансформира в великански.

1. Онлайн е, на работа е и не написа?

Мъже, не се прибирайте у дома, тъй като това, което ви чака, е всичко друго, само че не и прелестно. В главата на дамата минават куп неща: в този момент си написа с някоя, счита, че връзката сред нея и половинката е в застой и доста други тълкования на обстановката.

2. Харесал си фотография на другарка?

О, не! Жената ще намерения незабавно, че това е твоята загадка държанка, че е по-привлекателна, че... може да се изброява до безспир. Както и да е, не го правете, тъй като въображението на дамата е толкоз широко, че нищо чудно да спите на дивана идващите няколко нощи и вашата вечеря да се свежда до отсрещните бургери.

3. Тя желае да отиде на разходка, само че вие сте ужасно изтощен и...искрен.

Грешен ход. Тя ще изпадне десия, тъй като „ поставяш работата преди мен”, „ не разбираш моите нужди”, „ не ме обичш”, „ мирогледите ни се разминават”.

4. Питате половинката си по кое време ще стартира да върви на фитнес...

НЕЕЕЕЕЕ! Това е краят. Вие сте мъртъв, а тя става побъркана на тематика фитнес, тъй като си мисли: „ той дебела ли ме назова?” или „ не съм с мечтаната фигура”, „ той към този момент не ме харесва”.

5. Виждате по какъв начин ще преяде с шоколад?

Не казвайте нито дума, било то за нейно положително. Връзката сред шоколада и дамата е по-силна от всяка друга и пробвайки се да я разрушите, не ви чака добра орис. Ако сте се разпознали в някои от тези обстановки, дайте една огромна усмивка. Няма нищо по-хубаво от самоиронията.

Източник: teenproblem.net

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР