Скандал в самолет заради заразата. Български пътници принудиха шестима англичани

...
Скандал в самолет заради заразата. Български пътници принудиха шестима англичани
Коментари Харесай

Психология на кризата: Как страховете се отразяват на поведението?

Скандал в аероплан поради болестта. Български пасажери принудиха шестима англичани да слязат от борда поради опасения, че са част от групата туристи в Банско и са инфектирани с ковид.

„ Това е типична реакция в такава обстановка. Винаги може да се чака обостряне в една такава обстановка на някои хронични, психологични разстройства - изключително паническите “, изясни в „ Тази заран “ психологът Христо Монов.
Скандал в аероплан: Български пасажери принудиха англичани да слязат от борда Причината - опасения, че са част от групата туристи в Банско и са инфектирани с ковид
„ Колкото по-нормално се приказва, толкоз по-малко ще ни търсят нас като помощ “, добави той.

„ Явно, че тези хора, които са били в самолета, са към момента на равнище експанзия. Не се гордея с това, което са създали нашите сънародници “, разяснява психологът.

Коронавирусът и България Мерките в " Столипиново ": Кой изяснява рекомендациите за сигурност? Столичната лекарска гилдия на БЛС желае възбрана за овакантяване на домовете в София Защо понижава броят на експертите в белодробната болница? Сърбия затваря границите си: Ще се пропущат единствено товарни коли Коронавирусът у нас: Очакват се доказани случаи на излекувани пациенти Какви ще са загубите за българската стопанска система от COVID-19? Заради епидемията: Полиция обикаля и „ Факултета “ Проф. Кожухаровa: Най-важно е да пазим очите и устата си Още на следващия ден може да имаме излекувани от ковид Ген. Мутафчийски: Коронавирусът стигна и до Пловдив Кризата COVID-19: Всичко, което би трябвало да знаете (НА ЖИВО) Ивет: Бъдете мощни. В това сме дружно! Щабът: 11 нови случая на ковид у нас Ангелкова за туристите ни в Буенос Айрес: Редно е да си платят, с цел да могат да се приберат Да те дезинфекцира Кобрата (ВИДЕО и СНИМКИ) Заради COVID-19: Българска народна банка с ограничения за 9,3 милиарда лева Правната комисия зацикли за изключителното състояние Драконовски ли са ограниченията за сигурност на Летище София? Мерки против ковид: Каква е обстановката на граничните ни пунктове МБАЛ " Света София " е в подготвеност да се включи в битката с COVID-19
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР