Скандал след скандал се вихрят около новата песен на арендби

...
Скандал след скандал се вихрят около новата песен на арендби
Коментари Харесай

Няма Спирка: Гери-Никол Окраде Световна Звезда

Скандал след скандал се вихрят към новата ария на арендби дивата Гери-Никол, озаглавена „Устни“.

Съмнения за кражба се появиха още преди формалната премиера на парчето, поради коментар на фолкпевицата Кали, че тя също има ария, кръстена по този метод и снимана на покрива на софийска постройка.

Пайнерката въпреки всичко пожела триумф на русата тийнидолка и изясни пред вестника ни, че по никакъв метод не е желала да я упрекна в плагиатство.

Такова обаче има и то лъсна минути след стартирането на клипа към парчето в интернет.

„Отново е откраднала клипа от Риана. Изгледайте видеото на We found love. Едно към едно. Толкова ли не могат един сюжет нов да измислят? Затова българската музика в никакъв случай няма да стигне международно равнище. Защото ние можем единствено да крадем и копираме. Срамота!“, изригнаха недоволни почитатели в мрежата.

Това не е първият път, в който яката дупара си разрешава да заимства хрумвания от кумира си Риана. Клипът към предходната й ария „Над закона“ също беше мощно въодушевен от видеото на барбадоската на песента й Hard.

Въпреки тежките обвинявания в безпринципност и кражба „Устни“ съумя да удари половин милион гледания единствено за 12 часа, пише „България Днес“.

Близки до звездата настояват, че на Гери изобщо не й пука за злобарите, които сипят обиди по неин адрес, и се любува на следващия си триумф.



Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР