Скандал се завихри между еколози и екипа на най-новото риалити

...
Скандал се завихри между еколози и екипа на най-новото риалити
Коментари Харесай

Еколози скочиха на Алекс Сърчаджиева

Скандал се завихри сред еколози и екипа на най-новото риалити предаване у нас, видя първи Hotnews.bg. След като в обществените мрежи бяха оповестени фотоси на унищожени гори в Странджа, от "Игри само че волята " отвърнаха на удара. Те оповестиха, че сами са се погрижили за чистотота на плажа, на който снимат и са изнесли голям брой боклуци. 24 души вземат участие в шоуто, чиито фотоси започнаха преди броени дни.



Тази заран Нова телевизия сподели на морската сцена на “Игри на волята: България”, откъдето водещата Алекс Сърчаджиева разгласи за първи път броя на участниците и показа вълнението си от първите снимачни дни. “Участниците ни са в действителност страхотни! Това са хора с качества на супер смелчаци: мощна воля, устойчив и чевръст разум, овладяни страсти. Битката сред тях ще бъде съревнование, каквото феновете от дълго време не са виждали” - показа в ефира водещата на формата.



В надпреварата вземат участие 3 тима, които непрекъснато се борят за по-добри условия на живот. Единият тим отвоюва привилегията да живее в разкош.



Вторият работи за поминъка си като рибарска бригада а третият е пренебрегнат на необитаем плаж, където оцелява като че ли след морско корабокрушение.



“Игри на волята: България” е огромна продукция, която се снима на 10 разнообразни местоположения - едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души. Световният ефирен формат е основан в Колумбия, откъдето за фотосите му в България дойде консултантът Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните надпревари и е взел участие в фотосите на 30 разнообразни сезона от “Игри на волята”. „ Всяка страна прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да проследявам, че се съблюдават главните детайли, които го вършат неповторим. Сигурен съм, че даваме началото на нещо огромно в България “, споделя Хуан.



По съвет точно на колумбийските основатели, с които българският продуцентски екип дълго разисква първото място за фотоси, изборът на родното ни Черноморие в неповторимото му комбиниране с мистична Странджа съумява да надделее над екзотични дестинации като Мароко и Латинска Америка. “Този формат можеше да се снима на всички места по света, само че ние избрахме България. Защото е най-красивата страна в района, тъй като има толкоз непознати кътчета, с които би трябвало да се гордеем, тъй като има магия, която желаеме да споделим с всеки българин.

Затова сме в Странджа – земя, с която корените ни са надълбоко свързани. И в участниците ще забележим качествата, с които нацията ни се отличава - мощен дух, устойчивост и, несъмнено, любов към историята и вековните обичаи. Освен това, тематиката за опазването на околната среда и хармоничното общуване сред хора и девствена природа ще са акценти в наличието на предаването. Екипът ни самичък изяви предпочитание да почисти плаж Листи и изнесохме над 30 чувала битoви боклуци “, приключва водещата на „ Игри на волята: България “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР