Скандал се заформи между лидера на Воля Веселин Марешки и

...
Скандал се заформи между лидера на Воля Веселин Марешки и
Коментари Харесай

От БСП поискаха оставката на Марешки, той им отвърна: Изверги!

Скандал се заформи сред водача на " Воля " Веселин Марешки и депутатите от Българска социалистическа партия в пленарната зала. Според Марешки опозицията няма право да му желае оставката, тъй като те самите докарали страната до колапс няколко пъти.

" Миналата седмица ми бе поискана оставката, нямаше да обърна внимание, в случай че не бях получил хиляди писма в поддръжка от българските жители, сподели Марешки.

Той описа, че в някои от писмата жители му напомнили историята, съгласно която точно водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е взела участие в двете държавни управления на Симеон Саксобургготски и Иван Костов, като едвам на 28 година е била шеф на " Техноимпекс ". В държавното управление на Сергей Станишев пък е била зам.-министър на стопанската система и била “уволнена поради разкрития за огромни злоупотреби в ресора ѝ ", акцентира Марешки.

" Хора, които са издевателствали върху хората, докарали са ги до просешка сопа, не знам по какъв начин да ги нарека, може би по този начин, както ми подсказвате - изверги ", сподели още Марешки

" Човек с присъди, човек, който нарушава закона, тъй като имате 200 аптеки по закона, в който написа, че може да имаш четири, човек, който е станал за смях пред целия народ, да ми дава оценки - това е скотщина от висок порядък ", отвърна му Антон Кутев от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР