Скандал се разрази в германския отбор на Кубрат Пулев –

...
Скандал се разрази в германския отбор на Кубрат Пулев –
Коментари Харесай

Огромен скандал в Зауерланд

Скандал се развихри в немския тим на Кубрат Пулев – Зауерланд. Това се случи в Офенбах, където Тайрон Цойге загуби международната си купа в суперсредната категория в мач против англичанина Роки Фийлдинг. След загубата треньорът на 26-годишния Цойге – Юрген Бремер напряко побесня.

39-годишният експерт хвърли бутилка към спортния шеф на Заурланд Фредерик Нес. Бремер се оказа прецизен и удари Нес по рамото, само че по-късно бутилката отскочи, удари се в намиращата се до него Йохи Зауерланд. В резултат на това брачната половинка на притежателя на отбора Вилфрид Зауерланд се оказа намокрена.

Причината за офанзивата е недоразумение сред Бремер и Нес по отношение на подготовката и организацията на мача. В изявление пред медиите треньорът се оплака от бизнес практиките на Зауерланд.

„ Знаем на кого изискуем тази загуба. Тайрон беше заставен да се бие в този мач. Той не е отговорен за провалянето. За това са отговорни Нес и шефовете му, които просто желаят да печелят от ден на ден пари “, разгласи Юрген Бремер.

„ Съпругата ми е добре, макар че беше ударена от бутилката след рикошета в рамото на Фреди Нес. Мокра е! Това е нещо, което за първи път виждам в бокса, а съм в бизнеса от 40 години. За това време в никакъв случай не съм бил нападан от противниковия лагер, а в този момент офанзивата е от моя тим. Вербалните нападки постоянно са част от бизнеса и това е обикновено, само че физическо нахлуване отвън кръга в никакъв случай не се е случвало “, разяснява 78-годишният Вили Зауерланд пред „ Билд “.

„ Ще се консултираме по какъв начин да действаме по-късно. Допълнително ще решим дали да повдигнем недоволство за нахлуване. Не съм очаквал сходно държание от Юрген Бремер. Той сигурно повече няма да работи за нас. Тайрон би трябвало самичък да реши по какъв начин ще продължи. Той е положително момче, което би трябвало да стартира да взима решения. Нямам пояснение за загубата му. Отстрани изглеждаше, че изпуска нервите си на кръга и губи концентрацията си. Оказа се напрегнат и се поддаде. Мисля, че беше пренавит “, добави бащата на Кале и Нисе Зауерланд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР