Скандал се оформя между столичен сайт и предаването „Като две

...
Скандал се оформя между столичен сайт и предаването „Като две
Коментари Харесай

Защо имаше публика в Капките?

Скандал се оформя сред столичен уебсайт и предаването „ Като две капки вода”, откакто през вчерашния ден за първи път от два месеца предаването още веднъж имаше аудитория. В коментар за заплахата от скупчването на толкоз хора в студио, озаглавен „ Като две капки зараза”, Площад Славейков” написа: „ В понеделник вечерта шоуто „ Като две капки вода” разгласи обществено от екрана, че с вируса е завършено и пандемията е отминала. Не го споделиха непосредствено, само че посланието беше ясно. Публиката беше в залата. На една въздишка разстояние. Напук на всички разпореждания и макар здравия разум”. Провокиран от материала, продуцентът Маги Халваджиян изля гнева си във Facebook: „ Сега ще отговоря на Разбирачите,Критикарите и постоянно Знаещите и Разбиращи от всичко публицисти от “Площад Славейков”!



Първо: Капацитета на студиото на Капките е 520 души! Снощи в залата публиката беше 100 индивида! Това даже не е 30 %! Това е под 20 %! Второ: Всички в залата бяха седнали през 1 стол и дистанцията беше над метър и половина! На публицистите нямащи разбиране от камери и обективи, ще разясня, че резултата при снимане с дългофокусни обективи е тъкмо този! Смачква се вероятността и обектите наподобяват близо един до различен! Трето: Отряд адвокати обширно разчепка заповедта на Министерството на здравеопазването и даже се свърза с РЗИ за уточнения! От РЗИ пристигна документално мнение, че аудитория в Капките може да има, при съблюдаване на гореспоменатите правила.

И четвърто: Преди да пишете глупости-проверявайте! Нова телевизия има отдел връзки с обществеността, а подобен отдел има и Глобал Филмс! Ани Халваджиян, която добре познавате щеше да ви отговори по какъв начин се случват при нас нещата! Всъщност може би аз съм прекомерно доверчив, само че считам че медии, които не са в “графата” жълти би трябвало да имат друго отношение към достоверноста на написаното от тях! Но както споделих, аз съм очевидно един доверчив мечтател, който постоянно се пробва да съблюдава разпоредбите! А Вие “ Площад Славейков”, одеве нарушихте разпоредбите на положителната публицистика!”

фотография:фейсбук маги халваджиян
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР