Скандал с побой над две четвъртокласнички разтърси Кърджали. Посегателството е

...
Скандал с побой над две четвъртокласнички разтърси Кърджали. Посегателството е
Коментари Харесай

Крещене, скубане, шамари... Учители налагат ученици на екскурзия

Скандал с побой над две четвъртокласнички раздруса Кърджали. Посегателството е осъществено от шефа и учителка от Основно учебно заведение " Св. Св. Кирил и Методий ".

Според разказите на децата – случаят станал по време на ученическа екскурзия до София при започване на месеца. Прокуратурата разпореди инспекция по случая, заяви Bulgaria ON AIR .

Учениците посетили столицата, защото трябвало да вземат участие на фестивал. Вечерта обаче едната от майките получава позвъняване от щерка си, че няма какво да вечеря.

В резултат на това родителят се обажда на един от учителите и последвал жарък разговор. След диалога с майката, която е сътрудник в учебното заведение, учителят и директорката отиват в хотела и намират въпросната щерка и нейната другарка.

" Започват да ги бият, скубят за косите, да им крещят. Свидетели на това стават две момчета. Двете с боричкане са отведени към тяхната стая, където боят и крясъците не престават. Всичко става в границите на час. Забранено им е да се обаждат по телефоните. На сутринта, по време на закуската, директорката афишира пред всички, че е набила двете девойки ", изясни пред  Bulgaria ON AIR  Илияна Стоянова, майка на едно от битите деца.

Илияна Стоянова решава заедно със брачна половинка си да се срещнат с директорката. Следва отвод от нейна страна с претекст, че приемният ѝ ден е във вторник.

Съпругът на Стоянова изчаква отреденото време и се среща с директорката, която обаче отхвърля това да се е случило. Семейство Стоянови се свързват с юрист и подават тъжби към виновните институции.

Дни по-късно майката подава и втора тъжба, в която е посочено, че директорката е употребила " гнусни прилагателни " по отношение на щерка ѝ по време на оперативка пред останалите учители.

Директорката на образователното заведение отхвърли да застане пред камерата на  Bulgaria ON AIR . Прокуратурата разпореди предварителна инспекция от полицията. Засегнатите страни дават пояснения в полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР