Скандал с финансов мотив вероятно стои зад убийството на 42-годишна

...
Скандал с финансов мотив вероятно стои зад убийството на 42-годишна
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на майка си трябвало да влезе в наркоклиника

Скандал с финансов претекст евентуално стои зад убийството на 42-годишна жена от сина ѝ в София през вчерашния ден. Това стана ясно на брифинг на полицията и прокуратурата след залавянето на 21-годишния мъж във влака за Русе тази нощ.

Градският прокурор на София Емилия Русинова уточни, че двамата са пристигнали в столицата на 16 април. „ Целта е било настаняване на сина в клиника за лекуване на наркомании”, посочи тя. Началникът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев добави, че апартаментът, в който се настанили е бил на жена, която се срещнала с майката в границите на стратегия за лекуване на деца със зависимости.



Синът е престъпно проявен за безчинство, грабежи и други прегрешения, последното от които е от преди дни – опит за обир на казино във Варна. Лекуван е в психиатрии.

Според свидетелски показания рано сутринта през вчерашния ден е имало скандал сред него и майка му. По-късно тя била открита в жилището с голям брой удари по главата.
Задържан е обвинен за убийството на жена в столичния кв. „ Младост ” Арестуван е 21-годишен мъж във влака София – Варна, на гара Горна Оряховица
Хаджиев изясни, че Столична дирекция на вътрешните работи незабавно почнали работа с сътрудниците си от Варна и Русе, като били разпитани близки на младия мъж и била следена неговата връзка. Така и към 2:30 ч. тази нощ жандармерия го свалила от влака на гарата в Горна Оряховица.

Пред служителите на реда дал нелогични пояснения, „ най-вероятно подбудени от използването на наркотични вещества”.

Работата по случая продължава.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР