Скандал с билетите за сблъсъка Царско село – Локомотив София

...
Скандал с билетите за сблъсъка Царско село – Локомотив София
Коментари Харесай

Скандал с билетите за сблъсъка Царско село-Локо

Скандал с билетите за конфликта Царско село – Локомотив София се разигра през вчерашния ден, разбра “Тема Спорт”. Ръководството на червено-черните е поискало 200 талона от домакините. Те обаче били безапелационни, че могат да им провиснал единствено 80. Това изобщо не се харесало на железничарите. Цената остава като за предходните две решителни семейства на Царско село с Монтана и Ботев Враца – по 20 лв., което също не се е понравило на хората от “Надежда”.

Сблъсъкът в комплекс “Царско село” е в понеделник от 17:30 часа и е съдбоносен зa първото място и борбата за директна промоция. Локомотив София е трети, на три точки от водача Царско село. Втори е Ботев Враца, който е на 2 зад царете.

“Да, не е правилно от тяхна страна, само че са домакини и имат това право да дефинират броя. Това е мач, който взема решение много неща. Отиваме и играем за трите точки. Друго щеше да е с повече почитатели.Мисля, че последователите ни щяха да бъдат и повече от 200”, съобщи изпълнителният шеф на столичните железничари Бойчо Величков.
Както е известно, при решението за слагане на цена от 20 лв. на билетите за мача с Ботев Враца сред двата клуба прехвърчаха много искри.

Царско село имаше сериозна преднина, която можеше даже да нарасне, само че сега борбата за върха е повече от жестока.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР