Скандал разтресе шоуто „Като две капки вода“, след като се

...
Скандал разтресе шоуто „Като две капки вода“, след като се
Коментари Харесай

Скандал разтресе `Капките` заради невръчена награда

Скандал разтресе шоуто „ Като две капки вода “, откакто се разбра, че обещаната премия не е стигнала до предназначението си.

"Няма кола още. Автомобилът, извоюван от Краси Радков, не е при нас. Не знаем дали се е свързал с изпълнителния шеф. Но до нас, лекарите, не е стигнал никакъв отзив “. Това обявиха пред „ България Днес “ от столичната болница по детски заболявания „ Проф. Иван Митев “.

Припомняме, че в средата на месец май се организира финалът на шоуто „ Като две капки вода “. Десетото юбилейно издание беше извоювано от артиста Краси Радков, който в прочувствена тирада разгласи, че ще подари премията си - автомобил, на детската болница в София.

"Краси Радков не се е отказал да подари премията си. Все още има желание да помогне на болничното заведение, само че това е един дълъг развой. Първо той би трябвало да придобие автомобила, по-късно да го продаде и сумата да бъде дарена, тъй като на лечебното заведение не му би трябвало кола, а пари. За Краси Радков е доста по-лесно да подари просто автомобила, само че те не са декларирали това, а знаете, че ние следваме желанието на тези които даряваме “, споделят пиарите на комика с вярата, че премията ще бъде изпратена на горепосочения адрес до броени седмици.

Специализираната болница има незабавна потребност от инсталация на обща стойност 75000 лева

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР