Скандал разтърси управляващите в Украйна. В центъра му се оказа

...
Скандал разтърси управляващите в Украйна. В центъра му се оказа
Коментари Харесай

Украински депутат си уреди среща с компаньонка по време на заседание

Скандал раздруса ръководещите в Украйна. В центъра му се оказа ръководителят на Комисията по външна политика Богдан Яременко. По време на пленарно съвещание публицисти снимат кореспонденцията му с компаньонка.



Политическата фигура си уреждала среща с жена на име Алина посредством телефона си.

От чата излиза наяве, че тя предлага избрани полови услуги против възнаграждение. Тарифата ѝ варирала от 100 до 150 $ според от времетраенето на срещата.

Журналистите твърдят, че на 29 и 30 октомври Яременко е провел няколко кореспонденции с дами. Уточнява се, че такива е имало и през септември.

Освен с Алина, политикът си е уредил среща и с жена на име Галина. Тя му дава подробна информация по какъв начин да стигне до жилището ѝ.

В друга преписка жена желае от Яременко 10 000 $ за закупуване на апартамент, на което депутатът отговоря, че сумата е доста по-висока от опциите му.

Част от диалозите са с 18-годишно момиче. Той е питал младото момиче „ какъв брой пари са ѝ нужни за месец ".

Публикуването на фотосите на персоналния диалог на Яременко провокираха остри реакции от опозицията в украинския парламент. Те настояха Яременко да подаде оставка от поста ръководител на парламентарната комисия по външна политика. 48-годишният политик обаче не е склонен с сходно наказване.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР