Скандал разтърси руския футбол два дни преди мача с Швеция

...
Скандал разтърси руския футбол два дни преди мача с Швеция
Коментари Харесай

Руски футболисти пребиха държавен служител насред Москва

 Гонят алчен триатлонист от японски ресторант
Скандал раздруса съветския футбол два дни преди мача с Швеция от шампионата Лига на Нациите. Бившите футболни национали Александър Кокорин и Павел Мамаев са нападнали и пребили служител от Министерството на индустрията и търговията на страната.

Малко по-късно пресслужбата на самото институция удостовери, че в случая са потърпевши двама техни чиновници, а не един. Но пък по-късно беше конкретизирано, че въпреки всичко потърпевшият е единствено един и става дума за шефа на дирекция автомобилна индустрия Денис Пак.

Това се е случило през вчерашния ден сутринта в кафене в центъра на Москва, заяви първо каналът Mash в обществената мрежа Telegram. Кокорин е нападател на Зенит Санкт Петербург, а Мамаев играе като халф във ФК Краснодар.



Самите Кокорин и Мамаев не са извикани в националния тим, а по-късно по тематиката взе отношение и министърът на спорта на страната Павел Колобков. Той съобщи, че двамата към този момент в никакъв случай няма да бъдат извикани под флага на Русия и посъветва притежателите на клубовете да ревизират детайлно какви играчи ангажират.

За двамата другари това не е първо сходно осъществяване. През 2016 година след неуспеха на Русия на Европейското състезание във Франция, те блеснаха във видео, в което се вижда по какъв начин се забавляват в скъпарски нощен клуб в Монте Карло.

На фона на химна на Руската федерация двамата разнасят бутилки шампанско на стойност 500 евро едната. След това се извиниха за държанието си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР