Скандал предизвика известната руска певица и телевизионна водеща Лолита Милявская

...
Скандал предизвика известната руска певица и телевизионна водеща Лолита Милявская
Коментари Харесай

Известна руска певица и тв водеща: Българите мразят руснаците

Скандал провокира известната съветска певица и телевизионна водеща Лолита Милявская по тематиката " България ". Тя съобщи, че българите ненавиждат руснаците. Мнозина в Русия считат, че сходно държание може да повлияе на руско-българските връзки.

Според Лолита българите изпитват ненавист и злоба към съветските туристи и руснаците, които имат парцели в България. Те не прикриват възприятията си, а даже ги обявяват, безапелационна е изпълнителката. Според Милявская доста българи пишат на домовете си, че няма да ги продадат на руснаци. Видяла даже надписи: " Да почистим страната от руснаци “, " Ние не продаваме на руснаци “.

Самата Лолита има два парцела в България от години, които купила по рекомендация на приятеля си Филип Киркоров. Тя недоволства, че нейните съседи изключват непрекъснато тока и водата, само че полицията се прави на разсеяна и не подхваща никакви ограничения по този въпрос.

" Ниското равнище в България е оповестило наказателни наказания против съветските туристи “, твърди още рускинята Милявская. Руските медии напомнят, че на певицата й е неразрешено да посещава Украйна, въпреки да е родена там, поради сходни скандални изявления. Някои даже допускат, че тя може да получи сходна възбрана и от българските управляващи. По този метод няма да може да посещава двете жилища, които са нейна благосъстоятелност в български курорт. Това не са първите обвинявания на Лолита против българите. Преди време тя бе декларирала, че съседи българи я " тровят с фекалии ". Оплакала се на полицията, само че не последвала реакция.



Коментари (7)Коментатори (4) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори Aнонимен преди 35 мин. +1 Ой! Дйевушка, българская пагаварка гласюят " Каквото повикало.. такова се обадило " Отношението на 95% от руснаците към българите е като към обслужващ личен състав и е дразнещо 10-15 години да живеят тука и преднамерено да не проговарят и дума на български и се вършат на забавни - желаят ние да приказваме техния език в личната си страна и не приказвам за в хотели, а на всички места. Печете си г*зовете в Сочи и не идвайте тука, по-добре ще е за нас. П.С Малкото възпитани и читави руснаци, наложително приказват най-малко 1 непознат език - персонално усещане:) Отговори (0) Отговори на този коментар Aнонимен преди 1 ч. и 12 мин. 0 Пияните да го духат.Вън от Бг Отговори (0) Отговори на този коментар  аякс виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   аякс преди 1 ч. и 13 мин. +1 А ти какво си очаквала мърло болшевишка! Отговори (0) Отговори на този коментар  oleleeee виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   oleleeee преди 1 ч. и 13 мин. +2 Руска сволъч! Държат се надменно и нападателно с нас,а като им отвърнеш уместно почват да пискат! Жалко че тук е цялостно с продажници,които им лижат насрания пийнал гъ*з!!!! Отговори (0) Отговори на този коментар  NIZ виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   NIZ преди 1 ч. и 16 мин. +2 Нормално е да и забранят да върви дори и в Украйна. С такива повърхностни приказки, какво чака? Видяла надпис: " Да почистим страната от руснаци ", " Ние не продаваме на руснаци " и се учудила. Ми к`во са чудиш? Вашия като излезе и сподели, че ще купите цяла България и сте напреднали много в тази посока - какво очакваш? Отговори (0) Отговори на този коментар  Ryder виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   Ryder преди 1 ч. и 18 мин. +2 Руската мастия споделя исината. Отношението им към нас е доста по-зле, все едно нещо сме им длъжни и те са надали не някакви шефове тук. Така че да си събират багажа и назад, любов от Бъглария няма да имат. Отговори (1) Отговори на този коментар  NIZ виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   NIZ преди 1 ч. и 1 мин. 0 На времето им задоволявахме дамите по черноморието и те бяха щастливи. Сега тая мръсна работа я правят жабарите, само че тъй като са прекомерно малко, рускините се прибират незадоволени и за това им е паднало мнението за нас. (шегичка) Истината е, че техните представители са нагли империалисти, а нашите са мазни гъзолизци. Накрая това е резултатът. Отговори (0) Отговори на този коментар Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.  NIZ NIZ  аякс аякс  oleleeee oleleeee  Ryder Ryder ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [29] Новини от през вчерашния ден [14] « Юли 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР