Скандал от ревност се е разразил в Къщата на „Биг

...
Скандал от ревност се е разразил в Къщата на „Биг
Коментари Харесай

Русата Златка Си Показа Рогата, Стана Ясно Как Командва Джизъса

Скандал от ревнивост се е разразил в Къщата на „Биг Брадър“ сред Русата Златка и досегашната и приятелка Емануела. Разправията ще бъде излъчена в епизода довечера, а пристрастеностите са се нажежили до толкоз, че възмутена от държанието на Райкова, Емануела е решила да си тръгне от формата, с цел да приключи спора.

До абсурдът се е стигнало поради първата задача, в която Джизъса бе разпределен в двойка с Емануела. Паметливи всемирски хроникьори напомнят, че преди дълги години Благо и чалга дивата са имали алъш-вериш, като Райкова очевидно е осведомена с мимолетната им случка и близостта им в задачата я е извадила от равновесие. Футболистът и зеленооката изпълнителка трябваше да задържат топче за пинг-понг с лицата си и в един миг се оказаха в рискова непосредственост.

След нервозния изблик на Златка, Емануела е била на крачка да напусне скоростно Къщата, разкриват източници на „Хотнюз“.

По време на снощния скандал, който Райкова устрои на Джизъса в спалнята, плеймейтката разкри същинското си лице. Сексбомбата се появи като властна жена и очевидно хубост и сексапилът й толкоз са замъглили съзнанието й, че живее с мисълта по какъв начин всички мъже би трябвало да й козируват. След тирадата, която Златка изнесе, феновете се произнесоха, че плеймейтката е злобна.

„Знаех си, че изкуствено построения добър имидж на Златка в предаването „Като две капки вода“ ще се срине. Но отново съм сюрпризирана, че е толкоз злобно дребосъче и такава селска пръчка. Бившия на Златка би трябвало да отиде в черква да благодари, че се отървал от нея….“, „Това държание няма по какъв начин някой да търпи. Особенно разкрепостеният и свободомислещ Благо!“, „Това не е тъкмо ревнивост. Това е свръх его. Не желае някоя да я засенчва и да получава повече внимание от нея, тъй като се счита за най-красивата“, разясняват феновете, предава ПИК.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР