Скандал на сутрешния редовен брифинг за COVID-19. Премиерът Бойко Борисов

...
Скандал на сутрешния редовен брифинг за COVID-19. Премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов на висок тон: Не искам да слушам, че не съм отговорил и съм избягал като Радев

Скандал на утринния постоянен брифинг за COVID-19. Премиерът Бойко Борисов обясняваше строгите ограничения, които страната ни е взела и които са били реплицирани от доста страни в Европа. Впоследствие публицист на малкия екран на Слави Трифонов 7/8 попита министър-председателят по кое време ще стартираме и в България всеобщи проби като цяло.
Министър-председателят отхвърли, че има такава тактика някъде по света и не се съгласи, че в Южна Корея било по този начин. " Ти ли знаеш или аз, който съм приказвал с канцлера ", обърна се министър председателят към журналистът Станислав Балабанов. Борисов добави, че през днешния ден (8 април), ще има диалог с доцент Мангъров по въпроса и разяснява по какъв начин в медиите се основава изкуствено напрежение сред него и експерта.
Премиерът увеличи звук, когато останалите публицисти направиха опит да зададат въпроси с аргумента, че ще отговори на всичко, което го пита журналистът на Слави, защото не желае след това да слуша, че не е дал отговор на въпроси и е избягал като президента Румен Радев. " Няма да чувам по-късно, че някой е желал да ме пита нещо и аз като Радев съм се обърнал и съм избягал ". 
Попитан за сигнала на придвижване " Боец ", че във видинската болница не е имало проби на медици, които са имали контакт с заболели от ковид, само че се тестват депутати, министри и самият министър председател, Борисов де факто не отговори в началото, а попита: " Не е ли редно да знаете дали съм здрав, или не? " И пренасочи към военачалник Мутафчийски за Видин, а той сподели, че в неделя, 6 април, са били направени проби на медиците.
Повече гледайте във видеото, както и в този материал.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР