Скандал на паркинг в Балчик и твърдения за побой. Двойка

...
Скандал на паркинг в Балчик и твърдения за побой. Двойка
Коментари Харесай

Служители нападнали и били мъж и жена на паркинг в Балчик - каква е истината?

Скандал на паркинг в Балчик и изказвания за побой. Двойка младежи и наемателите на паркинга влезнали в спречкване къде тъкмо би трябвало да оставят колата си.

Тодор Владов популяризира клип в обществените мрежи, в който твърди, че дружно с приятелката си са станали жертва на побой.

Тодор и Елена живеят в Украйна, само че от години летуват в Балчик. За първи път с тях в България е и майката на момичето.

В неделната вечер вземат решение да й покажат Ботаническата градина в Двореца. Свикнали са да оставят колата си постоянно на първото паркомясто на уличното платно.

„ Едно момче с алена фланелка, без отличителни знаци, стартира да ни вика на висок звук: „ Преместете колата в нашия паркинг, на този паркинг не може да спрете”.

А имаше кола на 3 места по-надолу. Попитах: „ Защо не може да спрем?” Отговори: „ Просто не може, всички паркинги в региона са наши, ние споделяме къде има свободни места, къде няма”, споделя Тодор Владов.

Владов декларира, че не получава съответен отговор, а закани, като към служителя се причислява шефът му.

„ Той стартира непосредствено да ни наскърбява, да насочва закани, че „ ще ни покаже кой е той”, че тук всичко зависи от него, че повече в Балчик няма да стъпим. На няколко пъти споделиха, че ще стане нещо с нашата кола, в случай че не си я преместим”, добавя Владов.

Според наемателя обаче те са помолени учтиво да реалокират колата си, тъй като компанията неведнъж е плащала компенсации за развалени коли в така наречен „ Синя зона”, за която също дава отговор.

„ В тази част на денонощието е мрачно, пътят е стеснен, имаше рейс, който товареше хора и беше по-добре и за негова сигурност, и за наша, колата му да бъде в тези места тук, на паркинга.

Мъжът беше помолен от нашия чиновник да си реалокира колата. Не го направи, по-късно започнаха вербални закани от негова страна”, твърди Петър Петров, наемател на паркинга и „ синята” зона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР