Скандал между най-добрите в мъжкия тенис е на път да

...
Скандал между най-добрите в мъжкия тенис е на път да
Коментари Харесай

Проблеми в Рая: Напрежение между Федерер и Джокович заради отстранен шеф на АТР

Скандал сред най-хубавите в мъжкия тенис е на път да се разпали. Причина за това е решението на Съвета на играчите, чийто президент е международният номер 1 Новак Джокович, да не продължи контракта на изпълнителния шеф на ATP Крис Кермод.
 Надал се обърка с часа и закъсня за мача си в Индиън Уелс (видео)
Решението е взето предишния четвъртък. Швейцарската легенда Роджър Федерер призна в изявление за " Блик ", че се е опитал да беседва с Ноле, само че сърбинът е отказал, тъй като е бил " доста ангажиран ".

" Преди гласуването на играчите пробвах да приказвам с Новак, само че той не откри време за мен. Малко ми беше мъчно да го схвана. Струваше ми се най-нормалното нещо да поговорим. Всичко към тура е отлично. Но, имаме политически проблем, тъй като сред нас, тенисистите, има различия за управлението. Това не е добре и се безпокоя. Затова е добре да приказваме по тематиката.

Ден преди вота Рафаел Надал пристигна при мен и пихме кафе, изкарахме много време дружно и обсъдихме протичащото се. И двамата имаме сходно мнение - Крис се оправя добре с работата. Искаме обаче да знаем какво следва, когато него към този момент няма да го има. Искаме да чуем какъв е проектът, само че не съм сигурен, че има подобен ", сподели Федерер.

На този стадий Джокович отхвърля коментар по тематиката. Отдавна обаче беше се говореше, че сърбинът е против Крис Кермод и желае промяната му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР