Скандал между медици избухна тази сутрин в спешното отделение на

...
Скандал между медици избухна тази сутрин в спешното отделение на
Коментари Харесай

Екшън в хасковската болница: Колеги нахокаха медсестрата Айтетя - тя избесня, те натискаха паник бутона и стана страшно

Скандал сред медици избухна тази заран в незабавното поделение на хасковската болница.На здравната сестра Айтен Осман била отправена забележка от сътрудници, че не си прави работата от сътрудници. Тя не се съгласила с това, почнал спор, а в разгара му здравната сестра извикала мъжа си, който да я отбрани, оповестява Haskovo.info.

При идването на брачна половинка от Спешно натиснали паник бутона. Веднага пристигнали полиция и екип на охранителната компания на болничното заведение, които потушили напрежението.

“Това е насмешка с труда ми. От 12 година работя в отделението и смятам, че с нищо не съм заслужила това отношение. Искам инспекция от министерството на какво съображение има недоволства от моята работа. Нека проверяващите видят и по какъв начин се разпределят клиничните пътеки в отделението”, описа здравната сестра Айтен Осман.

Тя показа, че е застрашена с дисциплинарно уволняване от основната сестра на болничното заведение Славея Славова.

Началникът на отделението доктор Димитър Кючуков съобщи, че има два рапорта от работещи в незабавното против здравната сестра, че не си прави съзнателно работата. Главната сестра, пък към този момент четвърти пъти е предупреждавала за недоволствата Осман. Славова съобщи, че до момента устно е предупреждавала медсестрата след недоволства от нейни сътрудници, че не им оказва помощ в Шокова зала. Тя уточни, че не е заплашвала Осман с уволняване, а с дисциплинарно наказване.

Айтен Осман твърдо е решена да продължи работа в отделението и да отстоява правата си. От полицията пък предизвестиха публично страните в разногласието да не се карат повече, с цел да не се стига до нова тяхна интервенция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР