Скандал между кондуктор на автобус от градския транспорт и пътничка

...
Скандал между кондуктор на автобус от градския транспорт и пътничка
Коментари Харесай

Брутално! Кондуктор на автобус побесня, дърпа и удря пътничка. Свидетели: Потресени сме!

Скандал сред кондуктор на рейс от градския превоз и пътничка е станал през вчерашния ден. За това заяви очевидка в обществената мрежа. Случаят е от Пловдив.

Според дамата, станала очевидец, се е стигнало до физическа разпра, написа glasnews.bg. По думите ѝ кондукторът дърпал и блъснал пестник на жена, която седнала на място, планувано за инвалиди.

Ето целия роман на Радостина Ангелова:

„ Вчера в автобус номер 66 останах потресена от случилото се сред 16:20 и 16:50 от страна на кондуктора и пасажер (жена).Той си разреши да посегне на дамата, която седеше умерено на инвалидното място. Само да вметна, че нямаше инвалиди или остарели хора, които да се нуждаят от това място.

Кондуктора реши да дърпа чантата на дамата, с цел да стане от мястото, тъй като била в неточност съгласно него. Мястото не е единственото в автобуса и даже да имаше неработоспособен или остарял човек можеше да седне на друго място. След това той пръв ѝ посегна и ѝ удари един пестник. Разбира се, че дамата ще се пази и започнаха да се удрят. Тя слезе на идната спирка.

Много се веселя на мъжете, които я опазиха и започнаха да приказват на кондуктора, че това което направи въобще не е вярно.

Мога също да кажа, че водача не е от най-милите хора, които ще срещнете в автобусите. Той не взе никаква самодейност по отношение на протичащата се зад него неприятна обстановка. Причината е, че този човек непрекъснато псува и споделя по какъв начин ще пристигна откъм гърба и ще подреди хората, които са влезнали в автобуса. Няма никакво място, по тази причина хората седят прави където намерят, само че този човек очевидно не е удовлетворен наскърбява и псува. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР